0

Ingrediente:

  • 3 pahare cu nuci (pahar de 250 ml)
  • 600g curmale fara samburi
  • 400 ml lapte de soia
  • 300 g mix de fructe de padure congelate
  • 1 avocado copt
  • 10 lingurite de cacao sau corob (pudra de roscove)
  • tava diametru de 20-22 cm

Se blendeaza nucile pana cand se obtine o granulatie suficient de mica. Se pun nucile separat intr-un vas. Se blendeaza 350g de curmale cu 100 ml lapte de soia pana se obtine un piure care se amesteca cu nucile blendate si 5 lingurite de cacao sau pudra de roscove. Compozitia rezultata se imparte in 2. Prima parte se pune in tava ca blat. Curmalele ramase se blendeaza impreuna cu 150 ml lapte de soia pana se obtine un piure. Crema rezultata se pune peste blat in care se adauga fructele congelate – intregi de preferat. Pe deasupra se pune inca un strat de blat din cel ramas – se intinde cu grija. Ultimul strat de crema se face astfel: in blender se amesteca laptele de soia ramas, cu avocado si cacao. Se toarna peste ultimul strat de blat. Se baga la frigider minim 4 ore inainte de a se consuma.

_STI4904

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete: , ,

Lasa un comentariu