0

Ingrediente pentru 4 portii – Tofu cu legume in sos de arahide

  • 1 lingura ulei de alune
  • 1 broccoli taiat
  • 1 ardei gras rosu tocat
  • 5 ciuperci proaspete taiate felii
  • 455 g tofu taiat cubulete
  • 130 g unt de arahide
  • 120 ml apa calda
  • 30 ml otet
  • 30 ml sos de soia
  • 20 ml melasa
  • Piper cayenne – dupa gust

Se incalzeste uleiul intr-un wok sau intr-o tigaie la foc mediu  – mare. Se soteaza ardeiul gras, ciupercile si bucatile de broccoli, aproximativ 5 minute.

Intr-un castronel amestecam: untul de arahide, apa calda, sosul de soia, melasa si piperul cayenne. Se toarna peste legume impreuna cu bucatile de tofu.  Se fierbe la foc mic 3-5 minute, pana cand sunt legumele usor crocante.

 tofu

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu