0

Ingrediente 2 portii:

  • 1 cutie de 250g mascarpone
  • 100g piscoturi
  • 1 cana cafea
  • 50 ml lichior cafea
  • 3 oua
  • 100g zahar brun

Se face o cana de cafea care se lasa la racit (dupa gust se indulceste) si se adauga lichiorul de cafea. In continuare se separa galbenusurile de albusuri. Se amesteca galbenusurile cu jumatate din zahar si amesteca foarte bine. Separat se bate albusul bezea cu restul de zahar.

Se amesteca branza mascarpone cu galbenusurile si se bat pana se umfla. Dupa se adauga alaturi de mascarpone albusurile si se amesteca prin rasturnari de tel. Se incepe asamblarea in vasul dorit astfel: se inmoaie rapid piscoturile in cafea si se aseaza un strat de piscoturi, un strat crema, un strat cacao pudrata si se repeta operatiunea. Se tine la frigider cel putin 4 ore inainte de a fi servit.

_STI6212

 

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete: , ,

Lasa un comentariu