Ingrediente:
- 2 pahare de 250ml de caju (din care 1/4 se pune inmuiat ~ 2 ore in lapte de soia)
- 1 1/2 pahar de merisoare
- 4 banane coapte
- 1 pahar lapte de soia
- capsuni (pentru decor)
- 1/2 lamaie
Blatul:
Se blendeaza cu ajutorul lamei in „S” , 1 1/2 pahar de caju. Cand acesta este suficient de fin se adauga merisoarele si 3/4 lapte de soia. Se obtine o compozitie usor lipicioasa pe care o montati intr-o tava cu clips sau intr-o forma de tarta.
Crema:
Se blendeaza cajuul ramas si inmuiat, se adauga bananele si sucul de lamaie pana devine totul crema. Crema rezultata se toarna peste blat si se baga la frigider 4-6 ore. Se decoreaza cu rondele de banane si capsuni.
Sa aveti pofta de sanatate!
Tarta este absolut GENIALA! PS. Pentru ornare, am inlocuit bananele cu fulgi de migdale. La cat mai multe retete de genul 😉
Multumim! 🙂