2

Ingrediente:

  • 2 pahare de 250ml de caju (din care 1/4 se pune inmuiat ~ 2 ore in lapte de soia)
  • 1 1/2 pahar de merisoare
  • 4 banane coapte
  • 1 pahar lapte de soia
  • capsuni (pentru decor)
  • 1/2 lamaie

Blatul:

Se blendeaza cu ajutorul lamei in „S” , 1 1/2 pahar de caju. Cand acesta este suficient de fin se adauga merisoarele si 3/4 lapte de soia. Se obtine o compozitie usor lipicioasa pe care o montati intr-o tava cu clips sau intr-o forma de tarta.

Crema:

Se blendeaza cajuul ramas si inmuiat, se adauga bananele si sucul de lamaie pana devine totul crema. Crema rezultata se toarna peste blat si se baga la frigider 4-6 ore. Se decoreaza cu rondele de banane si capsuni.

Tarta Raw cu banane

Tarta Raw cu banane

Sa aveti pofta de sanatate!

Etichete: , , ,

2 Comentarii

  1. Georgiana spune:

    Tarta este absolut GENIALA! PS. Pentru ornare, am inlocuit bananele cu fulgi de migdale. La cat mai multe retete de genul 😉