0

Portii: 6

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa medie tocata
  • 4 cesti dovleac taiat cuburi
  • 3 linguri pasta instant „hot and sour”  (le puteti cauta in magazinele cu specific asiatic)
  • 8 tulpini coriandru, plus 6 crengute (pentru garnitura)
  • 5 frunze de lime proaspete sau congelate (tot in magazinele cu specific asiatic)
  • 1/3 cana de lapte de cocos degresat

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Se soteaza ceapa 5 până la 7 minute, sau până cand devine translucida. Peste ceapa se pune dovleacul, pasta „hot and sour”, tulpinile de coriandru, frunzele de lime si 3 cesti de apa. Focul se reduce la mediu-scăzut, și se fierbe 20 de minute, sau pana cand dovleacul este moale.

Scoateți tulpinile de coriandru și frunzele de lime, blendam supa pana cand devine pasta si adaugam laptele de cocos. Se serveste garnisit cu coriandru.

pumpkin-soup-pic

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu