0
Roasted-Butternut-and-Carrot-Green-Curry-Soup-with-Garlic-Bread-4INGREDIENTE
  • Pentru supa
  • 1 dovleac mare
  • 3 morcovi mari
  • 2-3 linguri (30-45ml) ulei de masline
  • Piper negru
  • Sare
  • 1 ceapa
  • 2 Catei de usturoi
  • 2 linguri (30ml) sos de soia
  • 2 lingurite pasta de curry
  • 1 conserva (400ml) lapte de cocos
  • Apa
  • Pentru painea cu usturoi
  • 1 Bagheta
  • 2 linguri (30g) ulei de masline sau unt vegan
  • 4 Catei de usturoi
  • Rozmarin uscat
  • Sare
 
PREPARARE
  1. Incalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.
  2. Curatati si feliati morcovii si dovleacul.
  3. Acoperiti o tava cu foaie de copt si asezati pe ea rondelele de morcov si dovleac.
  4. Presarati putin ulei de masline, sare si piper pe deasupra.
  5. Coaceti timp de aproximativ 45 de minute, pana devin moi.
  6. Cand s-au copt, treceti la urmatorul pas.
  7. Taiati ceapa, maruntiti usturoiul si caliti-le intr-o cratita impreuna cu sosul de soia timp de 2 minute.
  8. Adaugati pasta de curry si un strop de apa si caliti ingredientele timp de inca 5 minute.
  9. Adaugati laptele de cocos, dovleacul si morcovii.
  10. Cand da in fiert, dati focul mai incet si lasati legumele sa fiarba timp de 15 minute.
  11. Dupa ce au fiert ingredientele, blendati toata compozitia pana cand obtineti o supa crema.
  12. Pentru painea cu usturoi:
  13. In timp ce supa fierbe, preparti painea cu usturoi.
  14. Zdrobiti usturoiul si amestecati-l cu cele 2 linguri de ulei de masline sau unt vegan intr-un bol.
  15. Feliati bagheta si ungeti-o cu compozitia de mai sus.
  16. Presarati rozmarinul, sarea si alte condimente, daca simtiti nevoia.
  17. Impaturiti cele doua jumatati de bagheta cu folie de aluminiu si coaceti la 180 grade timp de 15 minute.
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

comment closed