0

Ingrediente:

  • 500g morcovi, curatati si taiati rondele
  • 250g pastarnac decojit și tăiat rondele
  • 1 ceapa taiata in 4
  • 5 linguri ulei de măsline
  • sare și piper dupa gust
  • 1/2 bagheta feliata

Se incalzeste cuptorul la 200 gradeC. Intr-o tava se amesteca morcovii, pastarnacul, ceapa, 3 linguri de ulei, sare si piper. Se imprastie legumele in tava uniform si se baga la cuptor amestecand ocazional. Legumele sunt gata cand sunt rumene si moi, aproximativ 45 minute. Intre timp aranjati feliile de paine pe o foaie de copt intr-o tava si le ungeti cu uleiul ramas. Dupa ce sunt legumele gata se baga painea la cuptor timp de 10min. Legumele se blendeaza pana are consistenta unui piure. Se adauga apa pana cand supa are consistenta dorita. Se serveste cu paine preajita.

soup_300

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:, ,

Lasa un comentariu