0

Portii: 6

Ingrediente:

  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2 bulbi de fenicul, taiat marunt
  • 2 morcovi
  • 10 cesti cu supa de legume sau doar apa
  • Sare dupa gust
  • 3 cesti orez – deja fiert
  • 5 linguri suc proaspat de portocale
  • parmezan proaspat ras

 

Incalziti uleiul de măsline într-o  oala mai mare la foc mediu.  Adaugti  feniculul si gatiti-l pentru 3-4 minute, pana se inmoaie un pic. Adaugati si morcovii pana cand prind putin culoare si devin moi (10 minute). Adaugati usturoiul si amestecati 30 secunde, dupa, adaugati supa de legume si lasati la fiert pana cand sunt morcovii fragezi, aproximativ 15-20 minute. Puneti orezul si sarati dupa gust.

Luati oala cu supa de pe foc si adaugati sucul de portocale. Gustati si adaugati suc de portocale in plus daca este nevoie. Se presara parmezan presarat cu generozitate si cateva frunze de fenicul.

 carrot_fennel_soup_recipe

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu