0

Ingrediente:

  • 3/4 cana cu apa
  • 1 cana conopida tocata
  • 1 ceasca cartofi tocati
  • 1/2 cana cu telina tocata fin
  • 1/2 cana morcovi tocati cuburi
  • 1/4 ceasca cu ceapa tocata
  • 1/4 ceasca cu unt
  • 1/4 cană făină
  • 3 cesti cu lapte
  • sare si piper dupa gust
  • 120g brânză Cheddar taiata cubulete

Într-o cratiță mare se combina apa, conopida, cartofii, telina, morcovii și ceapa. Se fierb timp de 5 până la 10 minute, sau pana cand se inmoaie si se pun deoparte.
Se topește untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina și se fierb timp de 2 minute. Luati de pe foc si amestecati treptat laptele – amestecand in acelasi timp.Se pune din nou pe foc și se fierbe pana se ingroasa. Se amestecă cu legumele calite si se condimentează cu sare și piper. Se pune brânză impreuna cu legumele si se lasa pe foc pana se topeste.

Cauliflower Soup2

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu