0
cream-cheese-pound-cake-0459-001INGREDIENTE (pt 4 portii)
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa medie maruntita
  • 1 morcov maruntit
  • 1 cartof curatat si taiat cuburi
  • ¼ lingurita mix legume uscate maruntite (gen Vegeta)
  • 2 cani de apa
  • 1 conserva medie de porumb
  • sare si piper dupa gust
  • ½ lingurita coriandru verde
  • 2 cani lapte de migdale
  • ½ cana caju hidratat (timp de 3 ore)
  • 1 lingura rosii uscate
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 arpagic maruntit
PREPARARE
  1. Puneti o cratita pe foc si adaugati uleiul de floarea soarelui. Adaugati ceapa, morcovul si cartoful. Gatiti timp de 4 minute, pana ce se inmoaie legumele. Adaugati mixulde legume uscate maruntite, apa, porumbul, sarea si piperul. Cand da in fiert, reduceti focul la minim, adaugati coriandrul si laptele de migdale si lasati supa sa fiarba 5 minute, timp in care o amestecati des.
  2. In timp ce supa fierbe, adaugati in blender caju-ul, rosiile uscate si aprox. o cana din zeama in care fierb legumele. Procesati pana obtineti o crema fina, dupa care mai adaugati o cana de zeama din oala si procesati pana ce se omogenizeaza compozitia.
  3. Turnati lichidul obtinut la blender inapoi in supa de pe foc.
  4. Gustati pentru a ajusta condimentele necesare. Luati oala de pe foc, turnati supa in castronele si garnisiti cu patrunjel si arpagicul maruntit.
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu