0

Ingrediente:

  • 1 lingura cu ulei de măsline extra-virgin
  • 600g ciuperci tăiate în felii subțiri
  • 1 ceapa medie tocata
  • 3 linguri cu faina
  • 2 linguri cu boia de ardei
  • 2 linguri cu mărar uscat
  • 4 cesti cu supa de ciuperci
  • 2 cesti cu lapte degresat
  • 700g cartofi roșii, curatati si taiati în bucăți de 1-2 cm
  • 1/2 ceasca cu smântână
  • 3/4 lingurita cu sare

Se încălzește uleiul foc mediu-mare si se adauga ciupercile si ceapa, amestecand ocazional, până când cele mai multe lichide se evaporă, 10 – 15 minute.
Reduceti focul la mediu si adaugati faina, boia și mărar, amestecand timp de 15 secunde. Adaugati supa de ciuperci, laptele și cartofii si le lasati la foc mic până când cartofii sunt fragezi, aproximativ 5 minute. Cand sunt cartofii fragezi ii luati de pe foc și amestecati cu smântână și sare.

supa-crema-ciuperci

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu