0

Ingrediente 4 portii:

  • sparanghel 500g
  • smantana de gatit 200ml
  • ceapa rosie 2 bucati potrivite
  • un cartof mai mare
  • sare si piper dupa gust
  • 30ml ulei de floarea soarelui pt calit
  • supa legume – 500 ml

Intr-o oala se incinge uleiul, se pune ceapa fin tocata sa se caleasca, presarandu-se de la inceput sare. Cand ceapa se inmoaie si devine translucida, se adauga capetele de sparanghel si sparanghelul intreg, calindu-se pe foc mic. Dupa ce varfurile sparanghelului, care sunt cele mai fragede, se inmoaie, se scot deoparte si se pastreaza pentru ornat supa. Imediat se adauga cartofii curatati si taiati cubulete si supa. Dupa ce cartofii au fiert bine, la fel si tijele de sparanghel, supa se paseaza cu blenderul. La sfarsit se orneaza cu capetele de sparanghel si smantana de gatit.

Supa sparanghel

Sa aveti pofta de sanatate!

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu