0
unnamed
 
Ingrediente
  • 1 cana (200g) fasole Pinto
  • 1 ceapa 
  • 2 rosii medii
  • 2 morcovi mari
  • 4 cartofi medii
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 4 cani (1 Liter) apa
  • ½ lingurita sare
  • ½ lingurita piper negru
  • 1 lingura rozmarin uscat
 
Preparare
  1. Curatati si feliati ceapa, cartofii si rosiile.
  2. Adaugati ceapa intr-o cratita cu uleiul de cocos si caliti-o la foc mediu pana se rumeneste.
  3. Adaugati apa, fasolea, morcovii tocati, cartofii, rosiile, acoperiti cratita si lasati-le sa dea in fiert.
  4. Odata ce a inceput sa clocoteasca apa, dati focul mai incet si lasati sa fiarba supa pana cand legumele sunt moi.
  5. Dupa ce au fiert destul, blendati ingredientele intre ele.
  6. Adaugati sarea, piperul, rozmarinul si alte condimente, dupa gust.
  7. Lasati supa sa se raceasca si sa absoarba aroma condimentelor timp de 15 minute, inainte de a o servi.
  8. Serviti cu paine sau bagheta proaspata, crutoane, lipii sau orice altceva.
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu