0
ButternutSquashSoupRecipeVeganandDairyFreeIngrediente
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mica tocata
  • 2 catei de usturoi maruntiti
  • 1 dovleac mediu curatat si feliat
  • 1 cana fiertura de legume
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura frunze proaspete de cimbru (sau rozmarin)
  • optional: iaurt grecesc sau smantana de caju pentru servire

 

Preparare
  1. Intr-o oala mare caliti ceapa in uleiul de masline, pana ce devine maronie.
  2. Adaugati usturoiul si amestecati pana ce incepe sa se simta aroma sa.
  3. Adaugati dovleacul, fiertura de legume, sarea si piperul. Amestecati-le, iar dupa ce dau in foc, lasati-le sa fiarba la foc mic timp de 20-30 minute (pana ce dovleacul devine moale).
  4. Adaugati cimbrul.
  5. Pasati legumele cu un instrument de facut piure.
  6. Serviti supa garnisita cu frunze de cimbru si iaurt/smantana (optional).

Pofta buna! 🙂

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu