0

Ingrediente:

  • 1-2 lingurite cu ulei de nucă de cocos (sau ulei de măsline extravirgin)
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 2 cesti cu ceapa dulce taiata cuburi
  • 700g morcovi decojiti și tăiati în bucăți mari
  • 1 cană cu suc de portocale proaspăt
  • 5 cani supa de legume
  • 2-3 linguri de ghimbir proaspat ras (dupa gust)
  • 3/4 cana cu caju înmuiat în apă
  • sare si piper – dupa gust

Se pune cajuul într-un vas cu apă și se lasa la înmuiat timp de cel puțin 30 de minute. Se încălzește o oala mare la foc mediu si se adăuga ulei, usturoi si ceapa si se soteaza timp de aproximativ 3-5 minute.

Apoi adaugati morcovii, sucul de portocale, supa de legume și 2 linguri de ghimbir ras. Se amestecă și se aduce la fierbere. Reduceti focul și fierbeti timp de aproximativ 20 de minute sau până când legumele sunt moi. Opriti focul si lasati supa sa se raceasca timp de 10 minute.

Scurgem si clatim cajuul. Turnati cu grija supa si cajuul in blender si blendati crescand treptat viteza.
Dupa gust se adaugă mai mult ghimbir împreună cu sare și piper. Puteți adăuga de asemenea mai multa supa daca doriti sa fie mai subtire. Se decoreaza cu caju, patrunjel si coaja de portocala chiar înainte de servire.

franken soupSa aveti pofta de sanatate!

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu