0

Ingrediente:

  • 2 kg de morcovi decojiti si taiati rondele
  • sare
  • 1 cană de lapte integral
  • 1 cană firimituri de la biscuiti sarati
  • 3/4 cană de brânză cheddar rasa
  • 1/3 cană de ceapă tocată
  • 1 lingura de unt nesărat
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 3 oua mari

Incalziti cuptorul la 180 ° C. Se unge tava cu unt si se pune deoparte.

Se pun morcovii intr-o cratita cu apa (in care se pune sare), aproximativ 1 cm si se fierb timp de 10 minute sau pana cand devin fragezi. Cand sunt morcovii gata, se blendeaza pana are consistenta unui piure. Se adauga usor laptele amestecand tot timpul astfel incat sa nu aibe cocoloase. Se amesteca si firmiturile de la biscuiti, branza rasa, ceapa, untul, sarea si piperul. Intr-un castron separat se bat ouale pana sunt spumoase, apoi se amesteca cu piureul de morcovi si restul ingredientelor.

Se pune amestecul in tava pregatita si se lasa in cuptor timp de 40 – 45 minute, pana se rumeneste.

carrot souffleSa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu