0

Ingrediente 6 portii:

  • 3 – 4 dovlecei
  • 3 vinete potrivite
  • 500 g telemea de vaca (rasa sau feliata)
  • 7 oua
  • cimbru
  • oregano
  • busuioc
  • 1/2 ardei gras galben tocati julien
  • 1/2 ardei gras rosu tocati julien
  • 1/2 ardei gras verde tocati julien

Se felieaza dovleceii si vinetele, felii de 0.5 cm. Se pun pe gratar pana se inmoaie putin. Se tapeteaza tava cu hartie de copt si incepem sa construim astfel: un strat dovlecei, apoi vinetele si un strat de branza (poate fi rasa sau feliata) si continuam pana se termina ingredientele. Peste ultimul strat de legume se pune branza rasa apoi ardeii taiati julien. Intr-un castron se bat oualele care se toarna peste ardei si branza astfel incat sa fie acoperit uniform. Este foarte important ca dupa ce ati turnat oualele sa zdruncinati putin tava (ideea este ca oualele sa patrunda in compozitie). Se baga tava in cuptorul preincalzit la 160 – 165 grade, timp de 30-40 de minute. Portiile pot fi servite cu smantana.

DSCF9925

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:, ,

Lasa un comentariu