0
unnamedIngrediente
  • 300g banane congelate
  • 5 curmale mici
  • ½ cana lapte de migdale
  • 4 linguri pudra de cacao
  • Pentru topping (optional):
  • Pudra de cacao
  • cirese confiate
  • sirop de caramel/ciocolata
 
Peparare
  1. Adaugati laptele de migdale si pudra de cacao in blender. Procesati.
  2. Adaugati curmalele si procesati din nou.
  3. Apoi adaugati bananele congelate si procesati pana obtineti o compozitie cremoasa si consistenta.
  4. Daca nu aveti un blender foarte performant, taiati bananele in bucatele mai mici inainte de a le adauga.
  5. Completati amestecul cu putin lapte de migdale, daca este cazul.
  6. Decorati 2 pahare de servit cu sirop de caramel/ciocolata.
  7. Turnati bautura obtinuta in cele 2 pahare si decorati-le cu putina pudra de cacao si cate o cireasa confiata.
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu