3

Sarbatorim Mariile cu RAW-Meniu festiv

Postat pe 27 iulie, 2015
Miercuri, 12 august Ora 19:00 restaurant Satya   Suntem onorati sa o gazduim din nou pe Andra Dudea pentru a ne oferi o noua editie de gatit raw. Demult┬áne-am obisnuit cu deliciile preparate de ea, iar participantii la workshop-urile trecute au...

Citeste mai mult »

 
0
In primul rand, ar trebui mentionat ca zaharul in sine nu este ceva daunator, dupa cum se vehiculeaza in raport cu noile tendinte in materie de alimentatie sanatoasa. El reprezinta o substanta produsa, in mod natural, in multe alimente precum fructe si...

Citeste mai mult »

 
0

Uleiul de cocos: 5 beneficii pentru sanatate

Postat pe 20 februarie, 2015
Acest fruct tropical, si anume nuca de cocos este celebru pentru multiplele beneficii pe care le are asupra organismului uman. Pe langa savoarea exotica si feluritele moduri de consum (apa de cocos, unt de cocos, ulei de cocos), de remarcat este faptul...

Citeste mai mult »

 
0

Vitamina D: 4 surse vegetale

Postat pe 13 februarie, 2015
Vitamina D este o vitamina esentiala necesara organismului pentru asimilarea corecta a calciului, pentru dezvoltarea oaselor, controlul dezvoltarii celulare, functionarea neuro-musculara, a sistemului imunitar si pentru reducerea inflamatiilor. Un deficit...

Citeste mai mult »

 
0
Exista la ora actuala multe teorii si studii care demonstreaza de ce un anumit tip de dieta (raw versus gatit) e mai buna decat cealalta. In aceasta multitudine de informatii, dintre care unele fiind chiar contradictorii, este greu sa tragem o concluzie...

Citeste mai mult »

 
0

Probioticele in dieta vegana

Postat pe 9 februarie, 2015
Probioticele sunt bacterii care se gasesc in culturile fermentate adaugate sau care se gasesc natural in anumite alimente. Ele pot ajuta sistemul digestiv, controla alergiile si astmul si, in general, ajuta la buna functionare a sistemului imunitar. Sursele...

Citeste mai mult »

 
0

10 pasi catre o imunitate perfecta!

Postat pe 2 februarie, 2015
Sistemul imunitar este aliatul numarul 1 cand vine vorba de afectiuni specifice sezonului rece, precum raceli, gripe si alte asemenea virusuri. Trecerea de la cald la rece, curentul cauzat de circulatia aerului racoros si consumul insuficent de alimente...

Citeste mai mult »

 
0

Nucile Caju: proteine, minerale, fibre

Postat pe 29 ianuarie, 2015
Nucile Caju au un gust dulceag si reprezinta un aliment al carui popularitate a crescut pe continente precum America de Nord si Europa datorita proprietatilor sale benefice asupra sanatatii. Fie ca sunt coapte, sarate, acoperite cu ciocolata sau alte...

Citeste mai mult »

 
0

Avocado: 5 mari beneficii pentru sanatate

Postat pe 23 ianuarie, 2015
Multi nutritionisti experti in domeniu considera avocado a fi un super-aliment. Acest fruct bogat in calorii contine o densitate uimitoare de nutrieti per calorie. Grasimile nesaturate pe care le contine sunt benefice pentru inima, alaturi de acizii grasi...

Citeste mai mult »

 
0

Migdalele: cele mai nutritive nuci

Postat pe 20 ianuarie, 2015
Migdalele provin din tari precum Iran, Arabia Saudita, Liban, Turcia, Siria, Iordania si Israel. Aceste nuci puternic nutritionale sunt o sursa excelenta de vitamina E, calciu, fosfor, fier si magneziu. De asemeni, contin zinc, seleniu, cupru si niacina....

Citeste mai mult »

 
1 2 3 4 5 7