0

Respiratia constienta combate oboseala

Postat pe 3 februarie, 2016
„Practica regulata a respiratiei constiente are un efect relaxant, calmant si poate ajuta in probleme de stress, de la atacuri de panica, la probleme digestive.”Andrew Weil, medic Respiratia este cel mai natural lucru pe care il facem de cand...

Citeste mai mult »

 
0

Ceaiuri de plante calmante, relaxante

Postat pe 28 ianuarie, 2016
Ceaiurile de plante care calmeaza,relaxeaza au valoare foarte mare in lumea agitata de astazi. Asa ca alegeti-va aroma favorita si savurati pe indelete efectele reconfortante ale unui ceai linistitor. Musetel – Chamaemelum nobile si Matricaria chamomilla ...

Citeste mai mult »

 
0

5 vegetale pentru sezonul rece

Postat pe 27 ianuarie, 2016
1. Sfecla   Multe persoane evita consumul de sfecla deoarece cred ca este bogata in zaharuri. Dar lucrurile nu stau chiar asa, o sfecla cruda are doar 35 de calorii. Sfecla este o sursa buna de magneziu si calciu, ambele fiind extrem de importante pentru...

Citeste mai mult »

 
0

Coriandru: un condiment cu multiple beneficii

Postat pe 25 ianuarie, 2016
Despre minunea numita coriandru se vorbeste inca din secolul 9, fiind mentionat in Vechiul Testament si in perioada Egiptului antic. Aceasta planta aromata are frunze ce seamana izbitor de bine cu patrunjelul, iar pe langa aroma sa bogata, ea are beneficii...

Citeste mai mult »

 
0

Ce sa mananci pentru un stomac sanatos

Postat pe 22 ianuarie, 2016
Simptome precum balonare, relfux gastro-esofagian, crampe abdominale si chiar afectiuni ale stomacului apar mai frecvent in cazul femeilor decat al barbatilor, chiar pana la de 6 ori mai frecvent. Exista, insa, anumite alimente care fac bine sistemului...

Citeste mai mult »

 
0
In ultima vreme, din ce in ce mai multa lume adopta consumul de leguminoase, inlocuind sursele de proteina animala cu cele de provenienta vegetala. Lintea rosie face parte din aceasta categorie intrucat ofera o bogatie de nutrienti pentru sanatate si...

Citeste mai mult »

 
0
Piperul negru este unul dintre cele mai cunoscute condimente utilizate in bucatariile intregii lumi. Se foloseste in varianta integrala, sub forma de boabe sau macinat. Pe langa aroma sa inconfundabila si gustul picant cu care da savoare mancarii, piperul...

Citeste mai mult »

 
0

Fulgii de ovaz: grane pentru sanatate

Postat pe 23 decembrie, 2015
Desi, conform numeroaselor studii efectuate de-a lungul vremii exista o multitudine de beneficii ale consumului cerealei numita ovaz, iata o lista de 10 motive, cele mai importante, pentru care merita sa includeti acest aliment in dieta: 1. Are putine...

Citeste mai mult »

 
0
Boabele de naut au un gust delicios si o textura untoasa, dar si pastoasa. Aceasta leguminoasa versatila este utilizata ca ingredient principal in multe retete indiene si arabesti precum hummus, falafel si diferite retete de curry.   Beneficii pentru...

Citeste mai mult »

 
0
Ingrediente 1 cana caju hidratate peste noapte ½ lamaie proaspata 1 mana busuioc verde 1 mana arpagic proaspat 2 linguri sirop de artar/agave sare dupa gust piper dupa gust ½ cana apa   Preparare Adaugati apa in blender. Stoarceti jumatatea de...

Citeste mai mult »

 
1 2 3 7