0

PosteleinBelgianEndiveSalad-WEBAceasta reteta face parte din categoria salatelor de sezon rece. Este usor de preparat, gustoasa si saraca in calorii, poate fi consumata cu succes la cina.

INGREDIENTE (pentru 1 portie)

  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita tarhon macinat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper proaspat macinat
  • 2 maini de baby spanac
  • 2 andive medii feliate
  • 1/2 conserva inimi de palmier tocate
  • 1 ou fiert tare, maruntit
  • 1/2 ceapa rosie mica taiata julienne

PREPARARE

  1. Amestecati zeama de lamaie, uleiul, tarhonul, sarea si piperul intr-un castron mare. Adaugati spanacul, andivele, inimile de palmier, oul si ceapa. Amestecati ingredientele pana se combina aromele intre ele.

SFATURI

  • Inimile de palmier sunt partea moale din interiorul anumitelor specii de palmier. Se gasesc sub forma murata la raioanele de legume in conserve in majoritatea supermarket-urilor. La gust seamana cu anghinarea, dar sunt mai moi ca textura, se topesc in gura.
  • Pentru a fierbe oul tare: Puneti oul intr-un vas cu apa la foc normal. Cand apa incepe sa fiarba, reduceti focul la minim si lasati oul sa fiarba timp de 10 minute. Luati-l de pe foc, scurgeti apa fierbinte si lasati oul intr-un vas cu apa rece pana ce s-a racit coaja.
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu