Ingrediente: pentru 4 portii:
- 2 bulbi de fenicul miez dat prin razatoare
- 1 ¼ ceasca felii subtiri de zucchini
- 1/3 marar proaspat tocat
- ¼ suc de lamaie
- ¼ ulei de masline
- 1 lingurita miere
- ¼ lingurita sare
- 6 cesti rucola
- ½ ceasca nuci prajite
- 1/3 ceasca feta faramitata
Intr-un castron mediu se combina fenicul, zucchini si marar. Pentru dressing se amesteca suc de lamaie, ulei, miere si sare, acoperiti si amestecati bine pentru a se combina. Se pune dressingul peste amestecul cu zucchini si se amesteca. Se lasa la marinat la temperatura camerei pentru cel putin 20 min sau maxim 1 ora.
Pentru a fi servit se pune rucola intr-un bol mare pentru servit. Se adauga mixul cu fenicul si se amesteca usor. Se presara nuci si branza feta.
Pentru a praji nucile, se incalzeste cuptorul 180 grade, se imprastie nucile pe hartie de copt si se lasa la copt pentru aprox 7 min.
Sa aveti pofta de sanatate!