0

Ingrediente: pentru 4 portii:

  • 2 bulbi de fenicul miez dat prin razatoare
  • 1 ¼ ceasca felii subtiri de zucchini
  • 1/3 marar proaspat tocat
  • ¼ suc de lamaie
  • ¼ ulei de masline
  • 1 lingurita miere
  • ¼ lingurita sare
  • 6 cesti rucola
  • ½ ceasca nuci prajite
  • 1/3 ceasca feta faramitata

 

Intr-un castron mediu se combina fenicul, zucchini si marar. Pentru dressing se amesteca suc de lamaie, ulei, miere si sare, acoperiti si amestecati bine pentru a se combina. Se pune dressingul peste amestecul cu zucchini si se amesteca. Se lasa la marinat la temperatura camerei pentru cel putin 20 min sau maxim 1 ora.

Pentru a fi servit se pune rucola intr-un bol mare pentru servit. Se adauga mixul cu fenicul si se amesteca usor. Se presara nuci si branza feta.

Pentru a praji nucile, se incalzeste cuptorul 180 grade, se imprastie nucile pe hartie de copt si se lasa la copt pentru aprox 7 min.

Untitled-1

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu