0

Ingrediente:

  •  3 salate spalate și rupte
  • 2 portocale decojite și tăiate în cercuri subțiri
  • 3/4 ceasca cu nuci pecan prajite si faramitate
  • 120g branza de capra maruntita (opțional)
  • 1/4 ceasca cu suc de portocale
  • 1 lingura cu otet de vin alb
  • 1 ceapă tocata
  • 1/4 ceasca cu ulei de masline extra-virgin
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru

Se pune salata verde, portocalele, nucile pecan și brânza de capră (dacă se utilizează) într-un castron mare.
Într-un castron mic, amestecati împreună sucul de portocale, otetul, ceapa, uleiul, sarea și piperul.  Se adauga la salata si se amesteca.

orange-lettuce-pecan_300

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu