0

Ingrediente:

  • 4 sfecle – mari
  • 200g brânză halloumi
  • spray de gatit cu ulei de masline
  • 120g rucola
  • 2 portocale mari, decojite si tăiate bucati

Dressing de portocale:

  • 1/3 ceasca cu suc de portocale
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 lingurita mustar Dijon

Preincalziti cuptorul la 180 ° C. Spălați sfeclă si lasati-o sa se usuce de apa. Se inveleste în folie de aluminiu si se pune într-un vas la copt. Se baga la cuptor timp de  30 de minute sau pana cand se inmoaie (atunci este gata). Se lasa la racit.
Între timp ne ocupam ​de dressing. Combinam toate ingredientele intr-un borcan cu capac si le agitam bine. In continuare taiem halloumi in felii – 1 cm grosime si le stropim cu uleiul de masline urmand sa le tragem in tigaie pe fiecare parte – 2 minute, pana cand devin rumene. Le transferam pe o farfurie tapetata cu prosoape de bucatarie.

Decojim sfecla si o taiem in sferturi. Pe un platou se aranjeaza sfecla, rucola, portocalele si branza halloumi – le acoperim cu sos si le servim.

salata sfeclaSa aveti pofta de sanatate!

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu