0

Portii: 6 – 8

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 2 avocado
  • 2 linguri suc de lamaie
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita piper rosu (optional)
  • 1 rosie pruna tocata
  • 1 ceapa rosie mica tocata marunt
  • 1 castravete mic tocat marunt
  • ceapa verde pentru garnisit (optional)

 

Se pun cartofii la fiert 15-20 minute pana cand sunt fierti. Se scurg si se lasa la racit.

Dupa ce s-au racit cartofii pregatim sosul. Se taie avocado in jumatate, se curate de coaja si sambure si se pune in blender. Adaugati sucul de lamaie si sarea si mixati pana cand se face o pasta fina. Odata ce este cremos se adauga ceapa si rosia si se amesteca pana cand sunt incorporate, dar nu complet amestecate. Rosiile trebuie sa fie in continuare vizibile. Puneti cartofii si castravetii intr-un bol mare si amestecati. Ulterior se pune si sosul din avocado si se amesteca bine. Se pune sarea si condimentele.

Se orneza cu ceapa verde (optional).

5752928785_cac0303404_z

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu