0

Miercuri, 8 Octombrie,

ora 19:30

restaurant Satya (etaj) 

Intrarea libera!

 

Cu Constantin Radu, Laughter Yoga Leader

Hehe, hoho, hahaha ! 🙂

 

Se întâmplă adesea să ai o zi grea, obositoare şi stresantă? Atunci probabil că simţi nevoia să te relaxezi, să te destresezi şi să te simţi bine.

Ştii că xistă mai multe metode de destresare şi relaxare dar parcă nici una nu te atrage aşa de mult. Poate pentru că ţi se pare costisitoare, ori pentru că îţi este peste mână şi simţi că ai pierde mult timp aplicând-o, sau pentru orice alt motiv.

Probabil că nu ştiai că râsul este cea mai bună metodă de a te relaxa, destresa şi de a te simţi bine. Râsul este o resursă pe care o deţii, este a ta, este gratuită, o poţi folosi oricând, dar cam uităm să o folosim.

Te-ai gândit până acum că te poţi destresa în 15 minute, doar râzând?

Aţi auzit de expresia ”Râsul este sănătate curată !” ?

S-au facut multe studii pe tema râsului şi s-a descoperit că râsul este cel mai bun medicament”.

 

Dacă şi tu simţi nevoia să te relaxezi, să te destresezi, şi să îţi sporeşti imunitatea râzând,  te aştept să te înscrii  la o sesiune de terapie prin râs, Laughter Yoga apasând pe link-ul http://eepurl.com/4tZu5 .

Ce este Laughter Yoga?

 lyLaughter Yoga este un instrument unic, prin care putem râde fără să apelăm la un motiv. Nu avem nevoie de glume, bancuri, faze comice şi simţul umorului ca să râdem. Pur şi simplu râdem sub formă de exerciţiu. Începem să râdem într-un grup, la început forţat, dar păstrând contact vizual cu ceilalţi şi folosindu-ne de atitudinea copilărească, râsul devine treptat autentic, real şi contagios.

Numele conceptului derivă de la tehnicile de respirație profundă din Yoga (pranayama) și exerciţiile de râs (laughter).

Primul club de Laughter Yoga a fost creat de Doctorul Madan Kataria, doctor înIndia, şi a început într-un parc din Mumbai, în anul 1995, unde  alături de 5 oameni a început să râdă.

 Conceptul de LY se bazează pe cercetări ştiinţifice – corpul nu poate diferenţia între râsul fals şi cel autentic– astfel încât ne bucurăm de aceleaşi beneficii psihologice, cât şi fiziologice – se măreşte aportul de oxigen în corp şi întăreşte sistemul imunitar.

Hohote de râs, voie bună, exerciţii de respiraţie, atitudine copilarească, destresare şi relaxare şi multe alte beneficii vă aşteaptă într-o sesiune de râs specială.

 ly2Laughter Yoga este un instrument prin care oricine poate să râdă fără motiv. Vom face aceasta sub formă de exerciţiu, iar în scurt timp vom transforma râsul fals în râs autentic, real.

Dacă doreşti să înveţi cum să te relaxezi, să te destresezi, şi să îţi sporeşti imunitatea râzând,  nu trebuie decât să te înscrii  la o sesiune de terapie prin râs, Laughter Yoga. Deoarece locurile sunt limitate, va trebui să te înscrii cât mai repede pentru a-ţi asigura un loc apăsând pe link-ul: http://eepurl.com/4tZu5 .

 Foarte bine, foarte bine, yeeeeeei !  🙂

 Mai multe informatii pe: office@satya.ro sau 0736.392.585.

 

comment closed