0

Ingrediente:

  • 1 1/2 cani faina
  • 1 cană de zahăr alb
  • 1 /4 ceasca pudră de cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/3 ceasca de ulei vegetal
  • extract de vanilie 1 lingurita
  • 1 lingurita otet
  • 1 cană cu apă

Incalziti cuptorul la 175 grade C si tapetati cu hartie de copt o tava de 20 x 10 cm.
Se amesteca faina, zaharul, pudra de cacao, praful de copt și sarea. Se amestecă împreună cu uleiul, vanilia, otetul si apa până la omogenizare.
Se toarnă în tava  si se coace la 175 grade C timp de 45 de minute. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.

cookieSa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu