0

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 4 pere Conference (sau ceva mai tari ca sa se inmoaie frumos)
  • 50 g zahar brun
  • 150 g ciocolata neagra
  • inghetata de vanilie, noi la Satya am folosit Sorbet de kiwi 😛
  • vin rosu
  • un ciup scortisoara

Se curata perele de coaja si seminte, incercand sa pastram codita (o folosim la decor). Injumatatite perele se fierb in vin rosu cu un strop de scortisoara si zahar brun, insa pentru a nu se inmuia foarte tare scufundati perele in vin abia atunci cand acesta fierbe. Pentru o prezentare de efect dar si pentru a va bucura papilele gustative, jumatate de para se trece prin ciocolata topita. iar cealalta se cresteaza usor.

In reteta originala se serveste cu inghetata de vanilie, insa noi am profitat de faptul ca am avut sorbet de kiwi.:D

poire Belle helenSa aveti pofta de sanatate!

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu