0

Ingrediente:

  • 1 vânătă medie, decojita si taiata cubulete
  • 3-4 catei de usturoi tocati
  • blat de pizza de bună calitate
  • 3 – 4 roșii medii, felii de aproximativ 0,5 cm grosime
  • Sare si piper proaspat macinat
  • 1 – 1 1/2 cani de branza mozzarella rasa
  • 1/3 ceasca masline negre feliate

Se incalzeste cuptorul la 425 de grade. Se combină vinetele și usturoiul într-o tigaie medie, cu o cantitate mică de apă. Se acopera vinetele si se lasa pe foc aproximativ 8 minute, pana cand sunt usor moi. Verificați din când în când pentru a vă asigura că este suficientă apă in tigaie.

Așezați blatul pe o tava. Aranjati rosiile pe blat și presarati amestecul de vinete si usturoi. Dacă se dorește se condimentează cu puțină sare și piper. Acoperiti cu mozzarella si masline.

Coaceți până când brânza este topita, aproximativ 8 – 10 minute. Dupa ce este gata trebuie sa stea timp de 2 – 3 minute, apoi se feliaza si se serveste.

pizza

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu