0

Ingrediente:

  • ciuperci
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 ardei roșu, tăiat în fâșii
  • 1 dovlecel mijlociu tăiat în felii 
  • 1 ceapa rosie feliata
  • 5 lingurite ulei de măsline extra-virgin
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • aluat pentru pizza
  • 1 ceasca branza Fontina
  • 1/4 ceasca frunze cu busuioc proaspete – tăiate în felii subțiri

Se curata ciupercile si se feliaza. Se amesteca ciupercile cu usturoiul, ardeiul gras, dovlecelul, ceapa si uleiul si se amesteca cu sare si piper. Se aranjeaza legumele pe gratar acoperite cu spray pentru gatit, se gatesc timp de 8-10 minute sau pana cand se inmoaie. Se intinde aluatul pentru pizza pe o suprafata cu faina, se baga la cuptor pana cand este rumen pe ambele parti. Cand este gata aluatul se presara branza lasand o margine de 2-3 cm. Peste branza se pun legumele si se baga din nou la cuptor pana cand se topeste branza. La sfarsit se presara frunzele de busuioc.

grilled-vegetable-pizza-mr-xSa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu