0

Portii: 4 – 6

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei de masline extra virgin
  • 1 broccoli de la care pastram florile, aruncam tulpinile
  • 8 catei de usturoi, tăiat în felii subțiri
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei iute rosu
  • 1/2 cana vin alb sec
  • 2 cutii de rosii decojite întregi taiate in cubulete, pastram sucul din cutie
  • sare
  • 500g paste penne
  • 1/4 ceasca patrunjel proaspat tocat

 

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie de dimensiuni medii, adaugam broccoli pana devine putin maroniu, aproximativ 5 minute. Se adauga usturoi, oregano si fulgii de chilli. Se amesteca constant pentru a se combina aromele, aproximativ 30 de secunde. Punem vin pana cand incepe sa scada in tigaie –  aproximativ 2 minute. Punem rosiile si lasam sa fiarba amestecand ocazional pana cand avem un broccoli fraged, aproximativ o ora.

Se adauga sare dupa gust!

Punem pastele la fiert intr-o oala cu apa si se respecta indicatiile de pe pachet. Dupa ce sunt gata se scurg si se adauga in sosul facut. Garnisim cu frunze de patrunjel.

20120115-vegan-experience-day-1-3

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu