0

Ingrediente:

  • 5 pahare de lapte
  • 2 pahare de malai
  • 1 pahar faina de orez
  • 4 oua
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite sare
  • 1 cub de unt (30g)

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele uscate: malaiul, faina de orez, zaharul brun, praful de copt si sarea. Intr-o oala se pun oualele batute impreuna cu laptele si untul. Se tin pe foc pana cand se topeste untul si laptele este caldut. Peste lapte (trebuie sa fie usor cald) se adauga treptat din compozitia uscata si se bate totul cu un tel pana se omogenizeaza – are consistenta aluatului de clatite. Se toarna compozitia intr-o tava (nu foarte inalta) tapetata cu hartie de copt.

Se baga tava in cuptorul preincalzit la 160 grade pret de 30-40 minute, la sfarsit trebuie sa fie usor rumena. Se lasa sa se raceasca, apoi se taie in patrate si se serveste.

_STI5989_DxO

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:,

Lasa un comentariu