0

Ingrediente:

  • 1/2 cană semințe de chia
  • 1/2 cană semințe de floarea soarelui crude
  • 1/2 cană semințe de dovleac crude
  • 1/2 cana ovaz fara gluten (macinat)
  • 1/4 cana cu hrișcă  (măcinata)
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 linguriță de sare fină
  • 1/4 lingurita praf de usturoi
  • 1/4 lingurita praf de ceapa
  • 1 cană cu apă

Incalziti cuptorul la 160C si acoperiti cu hartie de copt o tava de 20cm. Se blendeaza hrisca si ovazul la cea mai mare viteza pana cand se obtine o faina foarte fina. Toate ingredientele uscate se adauga intr-un castron mare si se amesteca pana cand sunt combinate. Adaugati cana cu apa, aluatul va fi foarte subtire la inceput, insa se ingroasa destul de rapid. Se toarna  aluatul in tava si se niveleaza cu o spatula, trebuie sa fie cat mai uniform.

Se coace la 160C timp de aproximativ 25 minute sau pana cand devine destul de tare la atingere. Dupa ce este scoasa painea din cuptor lasam tava sa se racesca 5 minute, apoi o mutam afara si o mai lasam inca 5-10 minute sa se raceasca. La sfarsit o feliati si va bucurati de ea.

20d59bdd5496803a78d6d7af3bc9fce1

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu