0

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 cepe rosii tocate
  • 1 ardei iute curatat de seminte si tocat marunt
  • 1 cățel de usturoi feliat
  • coriandru tocat
  • 2 cutii de 400g rosii
  • 1 linguriță de zahăr pudră
  • 4 ouă

Se încălzește uleiul într-o tigaie cu capac si se caleste ceapa, ardeiul iute, usturoiul și coriandru timp de 5 minute până se înmoaie. In tigaie se adauga roșiile și zahărul pudra timp de 8-10 minute pana se ingroasa. Acest sos poate fi pastrat la congelator aproximativ 1 luna.

Folosind o lingură mare se fac 4 goluri în sos, apoi se sparge un ou in fiecare dintre ele. Se pune un capac pe tigaie, apoi se fierbe la foc mic timp de 6-8 minute pana cand ouale sunt facute. Peste oua se imprăștie coriandru și se servește cu pâine proaspătă.

tomato eggs

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete: , ,

Lasa un comentariu