0

Portii: 4 – 6

Ingrediente:

  • 1 cană de orez brun
  • 2 lingurite de sare
  • 1/4 ceasca oțet din vin de orez
  • 2 lingurite de zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • piper negru proaspat macinat
  • 500g roșii coapte, taiate in cuburi
  • 1 ceasca frunze de busuioc tocate

Se pun 2 cani de apa la fiert, se adaugă orezul și 1 linguriță de sare, orezul se fierbe pana cand este fraged și toată apa este absorbită. Mutam orezul intr-un castron.

Amestecam oțetul, zahărul, uleiul de masline, o lingurita de sare și un vârf de cuțit de piper. Se toarnă peste orez impreuna cu rosiile taiate cubulete si busuiocul. Se amestecă bine si se consuma la temperatura camerei.

IMG_2483

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete: , ,

Lasa un comentariu