0
unnamed (2)Ingrediente
  • o cutie de Tofu
  • 250g ciuperci Champignon
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras mediu
  • 1 mana coriandru proaspat
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos chilli (optional)
  • 1 lingura amestec condimente uscate
  • ½ lingurita boia dulce sau picanta
 
Preparare
  1. Zdrobiti tofu cu o furculita pana devine maruntit.
  2. Tocati marunt ceapa, ciupercile si ardeiul gras.
  3. Tocati marunt coriandrul verde.
  4. Intr-un bol amestecati sosul de soia, cel de chilli si condimentele uscate.
  5. Puneti o tigaie pe foc cu putin ulei de cocos si adaugati ceapa, ciupercile si sosul si lasati legumele la calit. 
  6. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati-o la foc mediu timp de cateva minute, pana ciupercile si-au lasat zeama peste restul legumelor.
  7. Scoateti capacul cand lichidul din tigaie s-a absorbit aproape complet.
  8. Adaugati tofu in tigaie.
  9. Adaugati ardeiul gras si paprika si gatiti timp de 5 minute.
  10. Luati tigaia de pe foc.
  11. Adaugati coriandrul tocat.
  12. Serviti cu paine prajita si suc proaspat de portocale pentru un mic dejun fabulos!
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

comment closed