0
pumpkin-brownie-4730INGREDIENTE
Pentru blat
  • ½ cana lapte de migdale/soia/orez
  • 1 cana zahar
  • ⅔ cana ciocolata neagra (vegana)
  • ¼ cana ulei floarea soarelui
  • 1 lingura seminte de chia hidratate
  • ¼ cana pudra de cacao
  • ¼ lingurita sare de mare fina
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 cana + 2 linguri de faina
  • ⅛ lingurita praf de copt
  • ⅛ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ¼ cana ciocolata vegana rasa (fulgi)
Pentru crema de dovleac
  • 1 cana piure de dovleac
  • ¼ cana caju hidratat
  • 1.5 lingura amidon de porumb
  • 3 linguri zahar pudra
  • ½ lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 linguri ciocolata vegana rasa (fulgi)
PREPARARE
  1. Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Pentru blatul negresei
  1. Incalziti laptele de migdale pana aproape incepe sa fiarba. Adaugati zaharul si amestecati bine. Adaugati ciocolata neagra, lasati-o sa se topeasca un minut, dupa care amestecati bine cu telul. Adaugati uleiul, sarea, cacaoa, esenta de vanilie si amestecati pana se omogenizeaza compozitia.
  2. Intr-un alt vas amestecati faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu si adaugati peste compozitia lichida. Amestecati. Adaugati fulgii de ciocolata si turnati aluatul intr-o tava acoperita cu foaie de copt. 
Pentru crema de dovleac (preparati-o inainte ca blatul sa fie turnat in tava)
  1. Amestecati toate ingredientele pana se omogenizeaza. 
  2. Adaugati crema de dovleac peste blatul negresei si intindeti in mod egal compozitia. Presarati fulgii de ciocolata pe deasupra.
  3. Coaceti prajitura timp de 32-34 minute. Faceti testul cu scobitoarea pentru a verifica daca e gata. 
  4. Serviti cu placere! (A se consuma in maxim 5 zile, depozitata in frigider)

comment closed