0

peppermint-brownieINGREDIENTE

Pentru blat:
  • 2 cani nuci decojite
  • 2 cani curmale 
  • 3 linguri pudra de cacao
  • un praf de sare

Pentru glazura:

  • 1/2 cana unt de cocos
  • 1/4 cana ulei de cocos
  • 2 linguri sirop de artar
  • 1 lingurita esenta de menta

PREPARARE

Pentru blat:

  1. Inmuiati nucile si curmalele in apa timp de o ora.
  2. Curatati curmalele de samburi.
  3. Adaugati intr-un blender de mare viteza curmalele, nucile, pudra de cacao si praful de sare.
  4.  Procesati timp de aprox. 1 minut, pana se formeaza un aluat moale.
  5. Turnati aluatul intr-un vas de yena acoperit cu hartie de copt si intindeti-l pana formeaza un strat uniform.
  6. Acoperiti vasul si lasati-l in frigider cat timp preparati glazura.
Pentru glazura:
  1. Adaugati toate ingredientele in blender si procesati-le pana se omogenizeaza intre ele.
  2. Turnati glazura peste aluat si puneti vasul in frigider peste noapte.
  3. Taiati prajitura in cubulete si savurati.
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

comment closed