Ingrediente
- Lichidul de la o conserva de naut
- 2 linguri zahar pudra
- ¼ lingurita esenta de menta alimentara
- 200g ciocolata neagra vegana
Preparare
- Scurgeti zeama unei conserve de naut intr-un vas pentru mixat.
- Incepeti sa mixati (folosind un mixer electric) la viteza mica pana incepe sa devina spumos lichidul, dupa care mariti gradat viteza.
- Mixati timp de 15 minute, pana cand compozitia devine o spuma rigida.
- Adaugati zaharul pudra si mixati din nou.
- Topiti ciocolata la bain marie.
- Turnati progresiv ciocolata topita si racita peste spuma si mixati pana se incorporeaza.
- Adaugati esenta de menta.
- Veti observa ca spuma devine usor lichida dupa ce adaugati ciocolata si menta, nu va ingrijorati din aceasta pricina.
- Turnati compozitia rezultata in pahare de servit si lasati-le la frigider in zona cea mai racoroasa (timp de 1-2 ore).
- Serviti cu frisca de cocos si ciocolata neagra rasa.