0
unnamedTimp de preparare: 20 min.
 
 
Ingrediente
  • Lichidul de la o conserva de naut
  • 2 linguri zahar pudra
  • ¼ lingurita esenta de menta alimentara
  • 200g ciocolata neagra vegana
 
Preparare
  1. Scurgeti zeama unei conserve de naut intr-un vas pentru mixat.
  2. Incepeti sa mixati (folosind un mixer electric) la viteza mica pana incepe sa devina spumos lichidul, dupa care mariti gradat viteza. 
  3. Mixati timp de 15 minute, pana cand compozitia devine o spuma rigida.
  4. Adaugati zaharul pudra si mixati din nou.
  5. Topiti ciocolata la bain marie.
  6. Turnati progresiv ciocolata topita si racita peste spuma si mixati pana se incorporeaza.
  7. Adaugati esenta de menta.
  8. Veti observa ca spuma devine usor lichida dupa ce adaugati ciocolata si menta, nu va ingrijorati din aceasta pricina.
  9. Turnati compozitia rezultata in pahare de servit si lasati-le la frigider in zona cea mai racoroasa (timp de 1-2 ore).
  10. Serviti cu frisca de cocos si ciocolata neagra rasa.
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

comment closed