1

Ingrediente:

  • 300g ciocolata neagra
  • 3 linguri faina
  • 4 oua + 2 albusuri
  • 100g unt
  • 100g zahar pudra

Se topeste untul si ciocolata la baie de aburi amestecand din cand in cand. Mixati bine ouale cu cele 2 albusuri, zaharul si faina. Dupa ce aveti o compozitie omogena incorporati incet, prin miscari circulare cu lingura, ciocolata topita si untul. Este necesar sa incalziti cuptorul  la 180 grade cand introduceti formele (unse cu unt si tapetate cu faina). Se pune compozitia in formele speciale si se baga la cuptor timp de 8-10 minute. Se servesc calde si pudrate cu zahar.

Moelleaux2

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

1 Comentariu

  1. Ana spune:

    Am 2 intrebari:
    1. In ce forme se pune compozitia? (se poate folosi o tava de briose)?
    2. Se pot reincalzi? si daca da, cum?

Lasa un comentariu