0

Ingrediente:

  • 2 cartofi dulci – mari
  • 2 cartofi medii
  • sare de mare
  • piper negru proaspat macinat
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • ulei de măsline

Se incalzeste cuptorul la 200 º C. Spălați cartofii sub jet de apa rece fara sa-i curatati de coaja! Pe un tocător, se taie fiecare cartof în lungime și jumătate, apoi jumatatile se feliaza. Punem cartofii feliati intr-un castron peste care se presara un praf de sare, piper, boia de ardei si ulei de masline. Totul se amesteca astefel incat sa fie acoperiti de condimente.

Cartofii se pun intr-o tava mare de copt intr-un singur strat, si se coc in cuptor timp de 35-40 minute sau pana cand au devenit rumeni. Dupa ce scoateti tava din cuptor asteptati cateva minute, astfel va fi mai usor sa-i scoate din tava.

wedgees

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:

Lasa un comentariu