0

Joi, 11 septembrie

ora 19:30

ceainaria Satya

 

Minolta DSCSatya in colaborare cu Dajna gazduieste o noua seara invaluita in magia sonoritatii relaxante a bolurilor tibetane.

Va invitam sa va deconectati si sa va adanciti in stari meditative, ghidate de sunetele vindecatoare emise in timpul acordarii bolurilor.

Confectionate dintr-un aliaj din 7 sau 9 metale: aur, argint, staniu, mercur, plumb, cupru, fier si nichel plus un strop de meteorit, bolurile cantatoare din Tibet emit sunete unice, primordiale.

Sonoritatea lor genereaza vibratii speciale si elevate care au efecte cu totul deosebite asupra corpului fizic printre care: echilibrarea emisferelor cerebrale, intarirea sistemului imunitar, inlaturarea stresului, destructurarea oricaror blocaje molecularo-celulare, deblocarea energetica a focarelor cunoscute ca chakre, sunt adjuvante in vindecarea osteoporozei, a durerilor musculare, a celor de cap, si a insomniilor.

Sunetul merge mai departe de simpla experienta auditiva, el are calitatea de a reface structura moleculara.
Sunetele emise de boluri, sparg structurile moleculare afectate de lipsa de armonie, curatind si armonizand celulele.
Sunetele sunt capabile sa dizolve cristalizarile sau energiile perturbate chiar cu mult inainte de a ajunge in corpul fizic.

Bolurile tibetane actioneaza in acelasi fel ca si vocea, deoarece si ele prezinta fiecare cate 5 armonice. Prin audieri repetate se produce mai rapid ridicarea frecventei chakrelor precum si a energiei noastre atomo-moleculare. Un nivel de vibratii ridicat creeaza spatii mai mari intre celule, ceea ce le face mai putin dense, evitandu-se astfel aderarea energiilor straine sau de o vibratie scazuta care ne pot afecta.

In timpul ascultarii unui concert de boluri, tensiunea nervoasa si stresul acumulat in organism se vor reduce instalandu-se o stare de relaxare profunda. Atmosfera sonora creata de bolurile tibetane sincronizeaza undele cerebrale si produce intrarea in rezonanta a tuturor organelor interne atingandu-se o relaxare atat de profunda incat ritmul cardiac se reduce, respiratia se regleaza si se produc in final endorfinele care genereaza starea de bine.

Bolurile emit si induc un model de unde alfa, identic cu cel emis de creierul nostru in relaxare profunda. Fizica acustica (a undelor sonore) arata ca orice sunet perceput de organismul uman il modifica fizic si schimba astfel distributia campurilor electromagnetice. Modificarea organica produsa de sunet este ce-i drept temprara, dar chiar si asa, cat timp dureaza sunetul au loc transformari puternice si magice chiar la nivel organic”.

Intrare: 20 lei

Rezervari si informatii suplimentare:


Tel: 0736.392.585 sau office@satya.ro.

comment closed