0

Ingrediente pentru 6 portii:

  • 400g macaroane
  • 50g unt
  • 2 linguri de faina
  • 2 cani ~ 500 ml de lapte
  • 2 cani – 250g brânză rasă Gruyere
  • patrunjel tocat

Se gatesc macaroanele într-o oala mare cu apă clocotită – se respecta instrucțiunile de pe pachet până sunt fierte al dente.
Între timp se topeste untul intr-o cratita medie si se adauga faina amestecand timp de 1 minut la foc mic-mediu.
Treptat se adauga laptele, amestecand pana la omogenizare. Se amestecă ușor până când amestecul ajunge la punctul de fierbere și se mai fierbe timp de 2 minute. Luati de pe foc si adaugati branza rasa, amestecati pana se topeste. Se scurg pastele, se adauga sosul, se amesteca si se condimenteza cu sare si piper. Se serveste cu patrunjel tocat.

macaroane

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu