0

Evenimentele lunii MAI

             Cunoscuta in traditia romaneasca ca Florar (sau Frunzar), luna mai transforma totul intr-un paradis terestru cu flori multicolore si cu frunzisul padurilor si livezilor fosnind complice.
Satya celebreaza luna lui Florar deschizandu-va portile terasei sale, unde va asteapta un mic colt de Rai cu decor primavaratec pentru evenimentele si preparatele atragatoare.

Pe data de 11 mai, duminica, orele 15.30, sunteti invitati sa aflati atat informatii nutritionale despre ingredientele a doua preparate noi lansate in aceasta luna florala, cat si mici detalii practice despre modul lor de preparare, intr-un dialog zvelt dintre medicul nutritionist Camelia Rosu si Gheorghe Elena Luminita, chef-ul care le-a realizat intr-un eveniment marca NutriChef.

         Duminica, 18 mai o aduce pe Andie la noi, pentru inca o pledoarie „veggie”, insotita desigur de atelierul de gatit Paste de casa, in care ne ofera o mostra de experienta culinara vegetariana.

Seara zilei de joi, 22 mai, nutritionistul si chef-ul se reintalnesc in fata dvs, invitandu-va sa descifrati impreuna, noi secrete ale naturii ascunse in ingredientele altor doua preparate inspirate de primavara, dar si modul in care pot fi gatite, in evenimentul: Stiinta si arta culinara.

Sunetele profunde ale clopotelor tibetane, adevarat concert de subtitlitate si forta, va vor conduce in seara zilei de 29 mai, alaturi de DAjna, in indepartatul Tibet, acolo unde sonoritatea de neegalat a acestor instrumente speciale face ca frecventa de vibratie a celui care asculta sa atinga culmi ale spiritului. Pret intrare 20 lei.

In luna Mai, Satya va rasfata in continuare cu cate o noutate vegetariana sau raw-vegana in fiecare saptamana. Pana pe 11 mai, va puteti delecta cu un Tiramisu delicios in cupa, urmand ca saptamana urmatoare, intre 12 si 18 mai sa va bucurati papilele gustative cu Quesadilla cu avocado si ardei rosu la gratar.

Zilele dintre 19 si 25 mai va invita la Tarta raw cu banane, puritate cu energie cruda si dulce iar la finele lunii, intre 26 si 31 mai un Calzone cu spanac si oua de prepelita va incheia luna lui Florar.

Preparate saptamanale: 

– 12 – 18 mai: Quesadilla cu avocado si ardei rosu

– 19 – 25 mai: Tarta Raw cu banane

– 26 – 31 mai: Calzone cu spanac si oua de prepelita

In tonuri de verde si sunete vibrante, printre ingredientele de primavara, noutatile raw-vegane si clopotele tibetane, terasa si ceainaria Satya, va invita sa petreceti cele mai relaxante, agreabile dar si inaltatoare clipe!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu