0

Ingrediente:

  • 1 cană de migdale crude
  • 2 cani de apa
  • indulcitori: miere, zahăr, sirop de agave sau sirop de artar

Punem migdalele la inmuiat intr-un castron cu apa. Ideal ar fi sa stea 2 zile pentru ca laptele sa devina mai cremos. Dupa cele 2 zile, se scurg de apa si se clatesc bine. Se pun migdalele in blender impreuna cu 2 cani de apa si se blendeaza timp de 2 minute la cea mai mare viteza.

Dupa ce apa a devenit alba si opaca, se strecoara cu ajutorul unui tifon. Ulterior se adauga si indulcitori dupa gust.

Ce a ramas in tifon sau sita se pune la uscat si se poate utiliza in prajituri sau smoothie-uri! 😉

cum-sa-faci-lapte-de-migdale-acasa_size1

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu