0

Ingrediente pentru 6 portii:

  • 1 ½ lingura ulei
  • 1 ceapa mica tocata
  • 1 lingurita ghimbir proaspat tocat
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 2 cartofi taiati cubulete
  • 4 morcovi tocati cubulete
  • 1 ardei jalapeno tocat
  • 3 linguri caju fara sare
  • 1 conserva sos de rosii
  • 2 ligurite sare
  • 1 ½ lingurite de curry pudra
  • 1 cana mazare verde
  • ½ ardei gras tocat
  • ½ ardei gras rosu
  • 1 ceasca de smantana pentru gatit
  • 1 legatura de coriandru proaspat – pentru ornat

 

Punem ceapa intr-o tigaie cu ulei la foc mediu pana cand se inmoaie ceapa. Se adauga ghimbirul si usturoiul si se mai lasa aproximativ 1 minut. Punem in tigaie cartofii, morcovii, ardeiul iute, caju, sos de rosii, sare si pudra de curry. Se lasa pe foc pana cand sunt cartofii moi. Amestecam mazarea, ardeiul gras verde si galben cu smantana si le turnam in tigaie. Le mai lasam pe foc inca 10 minute.  La sfarsit se decoreaza cu coriandru.

 

korma

Sa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu