0
Spicy-Hummus-6INGREDIENTE
  • 1 conserva (400g) naut
  • 2 linguri tahini
  • ½ lamaie stoarsa
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura sos soia
  • ½ lingurita chimen
  • ½ lingurita amestec condimente uscate (paprika, cayenne, piper alb, negru, busuioc, oregano)
  • 4 linguri apa
 
PREPARARE
  1. Scurgeti apa din conserva de naut si adaugati nautul in robot.
  2. Adaugati tahini, zeama de lamaie, sosul de soia si condimentele.
  3. Zdrobiti usturoiul si adaugati-l in robot.
  4. Porniti robotul si adaugati treptat apa, pana cand pasta capata consistenta ideala.
  5. Gustati si, daca simtiti nevoia sa fie mai picant, mai adaugati condimente.
  6. Serviti hummus-ul cu legume crude, lipie sau felii de paine proaspata.
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

Lasa un comentariu