0
  • 700g rosii cubulete și cu miezul scos
  • 1 ardei rosu, taiat cubulete cu semintele scoase
  • 1 castravete decojit si tocat
  • 1/4 ceasca ceapa dulce tocata
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 lingura de suc proaspăt de la o lamaie
  • 2 cani suc de rosii
  • 3/4-1 linguriță de sare sau dupa gust
  • Fulgi de ardei rosu si piper negru proaspat măcinat
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat (sau alte plante medicinale)
  • 1 lingurita de ulei de masline extra virgin
  • 3 linguri otet de vin rosu (otet sherry sau balsamic )

 

Adaugam intr-un blender: rosii, ardei, castraveti, ceapa, usturoi, suc de lamaie, sucul de rosii, uleiul de masline, ierburile si se amesteca pana cand se omogenizeaza.

Acum adăugați restul de condimente (sare, piper, fulgi de ardei rosu, oțet) încet și se ajusteaza in funtie de gust.

Se lasa la racit pentru 2-4 ore sau peste noapte.

Se decoreaza cu ardei tocat, ceapa verde, piper negru, și stropiți cu ulei de măsline chiar înainte de servire.

2a978f1704abd93955036e93726660efSa aveti pofta de sanatate!

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:

Lasa un comentariu