0

Gazpacho vine din insorita Spanie, fiind una din supele lor traditionale. Racoritoare, plina de vitamine si antioxidanti naturali (licopenul din rosii), o portie de gazpacho este perfecta oricand. Se prepara rapid, prin simpla mixare in blender si este foarte gustoasa.
Pentru gazpacho se folosesc doar ingrediente crude, de cea mai buna calitate, pentru a va oferi un gust aromat, perfect echilibrat.

Ingrediente:

  • 5 rosii
  • 1/2 castravete
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 catei usturoi
  • ardei: rosu, verde, galben
  • 1/2 tija telina apio
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 4 frunze de busuioc
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • tarate de psyllium
  • apa – optional

Se spala bine legumele, se taie bucati si se pun in blender impreuna cu taratele psyllium. Turnati uleiul, potriviti de sare si piper si mixati pana cand se obtine o pasta cremoasa. Se recomanda servirea dupa 30 minute  de stat la frigider astfel aromele se vor contopi perfect.

_STI25272_DxO

Sa aveti pofta de sanatate!

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Etichete:,

Lasa un comentariu