0
unnamedIngrediente
  • 300g ciocolata neagra vegana
  • 1 cana (240ml) lapte de cocos
  • 2 linguri (28g) ulei de cocos
  • 2 – 2.5 cani (250g – ~310g) zahar pudra
Preparare
  1. Puneti laptele de cocos si uleiul de cocos intr-o cratita la foc mediu si lasati-o pana sa dea in clocot.
  2. Intre timp, rupeti ciocolata in bucati si puneti-o intr-un vas.
  3. Luati cratita de pe foc inainte sa inceapa sa fiarba compozitia si turnati bucatile de ciocolata inauntru.
  4. Lasati-le un minut sa se topeasca.
  5. Amestecati cu un tel pana se omogenizeaza.
  6. Adaugati zaharul pudra si mixati compozitia folosind un mixer electric.
  7. Puneti crema la frigider pentru o ora, ca sa se intareasca.
  8. Amestecati din nou cu mixerul electric.
  9. Daca nu ati atins consistenta dorita, mai adaugati o jumatate de cana de zahar pudra si mixati din nou.
  10. Folositi-o ca si compozitie in prajituri, torturi, etc.
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

comment closed